Koop een bouwkavel en bouw je eigen huis!

Natuurlijk wil je zelf je eigen huis bouwen, zoals jij het wilt en op jouw eigen grond. Als particulier is het moeilijk om vrije bouwkavels te vinden. Op deze site wordt een actueel, compleet en onafhankelijk overzicht van de beschikbare bouwkavels in Nederland weergegeven. Ook worden tips gegeven hoe je een bouwkavel kan kopen en hierop zelf jouw eigen huis kan laten bouwen. Lees hier tips hoe je een bouwkavel kan vinden.

Er wordt gestreefd om een onafhankelijk en onpartijdig inzicht te verschaffen in de vraag en het aanbod van bouwgrond. Profiteer van de ervaringen van een enthousiaste particulier die ook zoekende is naar de ideale bouwkavel om mijn droom te verwezenlijken.

Een villa bouwen is de droom van velen! Zelf je eigen huis bouwen met nieuwbouw. Zoek naar de vrije bouwkavels in Nederland te koop aangeboden door zowel gemeenten als particulieren. En kijk wat de kavelprijzen zijn. Leer wat de belangrijkste voorbehouden zijn bij het kopen van een bouwkavel.

Verken de mogelijkheden om onder het mom van particulier opdrachtgeverschap een bouwkavel te verwerven! Denk dan aan collectief opdrachtgeverschap.

Alles over bouwkavels

Op deze site behandel ik de volgende onderwerpen:

  • Bouwkavels; een overzicht van beschikbare bouwkavels in Nederland, alsmede tips voor het verkrijgen van een kavel, onderhandelen, hoe om te gaan met makelaars en gemeenten,
  • Zelf bouwen; tips hoe je het beste een huis kan (laten) bouwen, hoe om te gaan met projectontwikkelaars en aannemers,
  • Nieuwbouw huis; veel nieuwbouwprojecten laten heel veel keuzevrijheid voor de koper,
  • Vakantiehuis; de (on)mogelijkheden van een vakantiehuis in Nederland,
  • Woonverzekering; een inboedelverzekering is verstandig. Vind een goedkope woonverzekering.
  • Hypotheek; hoe regel je handig je financiering en hypotheek?
  • Meer informatie; Andere websites met zeer handige informatie over zelf bouwen en bouwkavels.

Meer weten

Lees op deze website alles over het vinden van een bouwkavel, je eigen huis bouwen, of kies je toch voor reguliere nieuwbouw? Verder informatie over een eigen vakantiehuis, het regelen van de financiën en heel veel meer informatie over zelf bouwen en bouwkavels. Nog meer weten en op zoek naar andere websites over bouwkavels? Kijk bij de handige links.

Mobiele versie afsluiten