bouwkaveltekoop.com

Bouwkavel Nederland


Bouwkavels
Zelf bouwen
Nieuwbouw
Vakantiehuis
Hypotheek
Meer informatieBeschikbare bouwkavels bij particulieren

Hoe kan ik bouwkavels vinden die worden aangeboden door particulieren?
Je kan op de volgende plekken kijken voor bouwkavels van particulieren. Ik heb de websites op volgorde van overzichtelijkheid en actualiteit geplaatst.
1. De Kavelgids
De website Kavelgids geeft keurig en overzichtelijk de beschikbare bouwkavels in Nederland aan. Kavelgids beoogt een marktplaats te zijn waar particuliere vragers, aanbieders van kavels (bouwgrond) en gerelateerde bedrijven samenkomen. Het aanbod is actueel.
2. Funda van de NVM
Funda is de website van alle makelaars die zijn aangesloten bij de NVM. Dit zijn doorgaans de grootste makelaars van Nederland. Bezoek Funda. Selecteer een plaats (of postcode) en laat de overige keuzes oningevuld. Er volgt een overzicht met resultaten; dit is doorgaans een groot aanbod van honderden of duizenden woningen. Aan de rechterzijde van het scherm kan gekozen worden voor het 'Soort object'; selecteer daar de keuze 'Bouwgrond'. Nu volgt een overzicht van alle beschikbare bouwgrond die te koop wordt aangeboden.
Het is helaas niet mogelijk om op deze wijze meerdere plaatsen te selecteren; dat kan wel als de keuze 'Uitgebreid zoeken' wordt gemaakt.
3. De website Particulier Opdrachtgeverschap
De website Particulier Opdrachtgeverschap biedt een uitgebreid overzicht van bouwkavels per Provincie. Selecteer een provincie op de kaart. In het volgende scherm staat aangegeven hoeveel bouwkavels er in welke gemeente aangeboden worden. Aanbieders zijn zowel particulieren, via makelaars, als gemeenten. Het aanbod lijkt minder actueel te worden gehouden dan bijvoorbeeld funda.
4. Snuffelmarkt-websites zoals Marktplaats en Speurders
Particuliere verkopers gaan bouwkavels steeds vaker aanbieden op websites zoals op Marktplaats.nl en Speurders.nl.
Vul bij Marktplaats rechtsboven in het zoekschermd 'kavels' in; je komt dan rechtstreeks op de resultaten van de categorie 'Woningen, koop', subcategorie 'Kavels' uit. Op de website van Speurders kan rechtstreeks worden gekozen voor Bouwkavels en grond.bouwkaveltekoop.com - Bouwkavels - Leuke Links